RTS hra Cossacks

Skočit na obsah
Zajímavosti

Zajímavosti

Jak postavit 6. kasárna a 4. stáje za Turecko a Alžírsko?

1) Musíš začít s millionem a army of peasant a normálně stavíš:

2) Až to postavíš, mělo by ti zůstat, za předpokladu, že nerobíš vojáky (já je robím a nevadí to), asi tolik surovin:

3) Správný postup při obchodování: během hry zmáčkneš klávesu " i ". Objeví se ti tabulka. Pomocí tlačítka "váhy" přepneš na zobrazení obchodních cen, kde máš přehledně znázorněné, co se vyplatí prodat a co naopak (v zeleném rámečku). V případě prodeje kamene za zlato je dobře znázorněná nevýhoda takového obchodu, protože jsi nenavýšil hodnotu kamene. Ale díky nákupu kamene za zlato navýšíš hodnotu kamene a poté stačí obráceně nakoupit zlato za kámen a získáš více zlata, než při přímém nákupu zlata za kámen.
Např.:

4) Jak se orientovat v tržišti: Pomocí tlačítek zvol částku (krom tlačítek k dispozici můžeš násobit, když při kliknutí zmáčkneš SHIFT). Na levé straně musíš mít co chceš prodat a na pravé straně co chceš koupit.

5) Teď umíš výhodně obchodovat a nyní udělej tento převod:

6) Pokud jsi správně obchodoval měl by jsi mít (orientačně):

Díky tomuto postupu budeš mít tolik surovin, že můžeš postavit 6. kasárna a 4. stáje. Pak je dobré samozřejmě postavit doly a nakonec domečky. Dobré je kutit jídlo a kámen. Určitě investuj do všech modernizací pro efektivnější těžbu kamene a jídla.

Děkujeme autorovi KING OF KINGS (opravil PVD)
Reklama Armed Assault Fan Page ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, návody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty
Počítadlo TOPlist Od 07.07.05
Naše ikonka Fan stránky RTS hry Cossacks v ČR a SR
Valid XHTML 1.0 Strict! | CSS code & design by PVD | Veškerý obsah je tvůrců webu a tvůrců hry